Home
Algemene tips
Kinderfeestje thuis
  Zelf organiseren
  Met hulp van bedrijfjes
Kinderfeestjes buitenshuis
Uitnodigingen
Traktaties en taarten
Cadeautjes
Verkleedkleding
Feestwinkels
Boeken over kinderfeestjes
Een actief feestje thuis
 
Actief kinderfeestje thuis
 
Lekker bezig zijn met iets bijzonders, zoals circus spelen, of iets maken of ontdekken, waar je ook nog iets van leert. Hier een aantal mogelijkheden.
Chemistry4Fun - Gelderland-Brabant Website
Wie helpt Professor Einstein; een leuk, spannend, kleurrijk en leerzaam kinderfeestje
Ben jij bijna jarig en wil je je vriendjes en vriendinnetjes een knal feest geven? Vraag dan je ouders of Professor Einstein bij je op bezoek mag komen. Hij verandert je huiskamer of garage in een echt spannend laboratorium.
In zijn laboratorium doet de verstrooide Professor Einstein de meest waanzinnige proeven. Net als in een echt laboratorium krijgen jullie een labjas aan en een labbril op.
Het feestje start met demonstratie van Professor Einstein waarbij hij verschillende spectaculaire experimenten zal laten zien. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met leuke en spannende proefjes.  Zo gaan jullie een lavalamp en een onzichtbare brandblusser maken en  proefjes doen met rokende en bubbelende bekers die van kleur veranderen.
Chemistry4Fun Professor Einstein heeft  leuke uitnodigingskaarten die je naar je vrienden kunt sturen.
Na afloop krijgt iedereen de proefbeschrijvingen en een chemie diploma mee naar huis. Zo kan iedereen ook thuis aan zijn ouders laten zien wat jullie geleerd hebben. Voor meer informatie kijk op onze website: www.chemistry4kids.nl; mail ons op info@chemistry4fun.nl of bel naar 06-22079670
Circuswinkel - Nijmegen Website
De Circuswinkel organiseert workshops voor allerlei groepen van 5 jaar tot 100 jaar. Kinderfeestjes kunnen bij u thuis, maar ook bij ons in Nijmegen. Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur. De kinderen gaan eerst aan de gang met allerlei technieken : koordlopen, ballopen, acrobatiek, Chinese bordjes, devil-sticks, jongleren en diabolo’s. Daarna gaan de kinderen een eigen act maken en eindigt een feestje met een echte voorstelling door de kinderen zelf. Vaak doen  ze dit voor de ouders, die de kinderen weer komen ophalen. Wij nemen kleding en muziek mee.
Spannend Kinderfeest bij Spyctive Misdaadspellen - Landelijk Website
Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar gaan een misdaad oplossen in opdracht van het Nationaal OpsporingsInstituut, afgekort Noi92. Het oplossen van deze misdaad noemen wij een ‘ Missie’ . Voor het oplossen van de missie ontvangen de kinderen een TOP SECRET missiedossier met daarin het bewijsmateriaal en aanwijzingen. Tijdens de missie hebben de kinderen via telefoon (en e-mail) contact met een geheim agent van Noi92. De missie duurt ongeveer zo’n 2,5 – 3,5 uur en vindt bij u thuis plaats of op een door u gekozen locatie. De missies kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Een missie kan op zijn laatst starten om 19:30 uur. Vanaf 5 tot en met 40 deelnemers te boeken.
Moove 'n Groove - Papendrecht (ZH) Website
Bij Move 'n Groove & FrozenKids Party is ieder feestje uniek!
Meet&Greet met een echte Elza of Anna, Schminken, Glittertattoo's, Knutsel Feestje, Dans Feestje, Make Up Party, Kleurzand,Taarten,Thema Feestjes geheel zelf samen te stellen!
Ook voor workshops, lessen of feestweken op school!!
De leukste avonturenfeestjes van heel Nederland én België Website
Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht van de hoofdrolspeler. Hierna gaan de kinderen buiten op zoek naar verstopte aanwijzingen. Met deze aanwijzingen en de aanvullende materialen zullen zij het mysterie oplossen en het avontuur tot een goed einde brengen. Het feestpakket bestaat uit alle benodigde materialen en accessoires, zoals een tas, uitdeelzakjes, munten en oorkondes.
Het avontuur kan bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland én België.
Babbelbloem - Castricum - N-Holland
Een kinderfeest om nooit te vergeten! Geheel verzorgd bij u thuis. Zowel voor de allerkleinsten als de al wat ouderen. Naar de wensen van u en uw kind(eren) kan er een programma samengesteld worden. Wij hebben hierbij een ruime keus uit verschillende activiteiten, waarbij voor ieder wat wils is. Denk hierbij aan meeleeftheater waarbij de typetjes Betje Babbel en Ans Bloemenkrans de kinderen meenemen in hun fantasiewereld. Kleine en grote sport- en spelactiviteiten zoals stoelendans, smokkelspelen en speurtochten, minidisco, knutselen, schminken en ballonmodelleren: het is allemaal mogelijk! Tel: 06-17345741
Pinilotta Circus - Tilburg - N-Brabant
Circus kinderfeestjes! Heb je ook altijd al eens over een koord willen lopen, of op een bal willen balanceren? Dat kan nu op je eigen circus kinder feestje. Wordt acrobaat, jongleur, koorddanseres of slangemeisje, alles kan.
In een programma van twee uur leer je jongleren, ballopen, diabolo draaien, koord dansen, hoela hoepen, pedalo’s, acrobatiek en nog veel meer. Eerst mogen jullie natuurlijk alles oefenen, daarna gaan jullie een act maken. En of dat allemaal niet genoeg is, gaan jullie ook nog optreden voor een echt publiek. 20 minuten voor het einde van je kinderfeestje komen de ouders en/of broertjes en zusjes van je vriendjes en vriendinnetjes, naar jullie optreden kijken. Je sluit dus je spetterend circus kinderfeestje af met een spectaculair optreden.
Een super gaaf kinderfeestje waar later op school nog lang over gesproken wordt.
Het kinderfeestje is voor maximaal 10 kinderen en kost € 120. Hiervoor komt 1 circus instructeur bij je langs.
Binnen Tilburg zijn er geen reiskosten, buiten Tilburg zijn de reiskosten 0,25 € per km.
Kinderfeestje voor meer dan 10 kinderen:
Het kinderfeestje heeft dezelfde invulling als hierboven beschreven. Het kinderfeestje is voor minimaal 10 en maximaal 20 kinderen hiervoor komen 2 circus instructeurs voor een programma van 2 uur, de kosten zijn € 150, exclusief reiskosten.
Ben je enthousiast geworden en wil je ook je eigen circus kinderfeestje, dan kun je contact opnemen met Pinilotta Circus variete Acts op telf. Nr. 06-14486582 of 06-20408359.
Naturelure - Den Haag
Een compleet themakinderfeestje van 1,5 uur met:

  • Verkleden
  • Schminken
  • Poppenkastvoorstelling
  • Creatief onderdeel
Diverse Thema’s, zoals: Sprookjes, griezelen, trollen en elfjes, magie en nog veel meer. Bel voor meer informatie 0641280888
Fun science - Rijswijk - Z-Holland
Een Science Party!
De Fun Science feestjes laat kinderen veranderen in echte wetenschappers!
Een perfect feestje voor kinderen die gek zijn op proefjes. Fun Science komt naar de locatie toe en neemt alle benodigde materialen mee. Alle experimenten zijn leuk en veilig. Een kinderfeestje is er vanaf 1 uur en kan worden uitgebreid naar 2 uur.U kunt kiezen uit de volgende wetenschapsfeestjes:
1. Science Show
2. De Aromafabriek
3. Rakettenfeest
4. Het laboratorium van Merlijn (een reeks van proefjes).
Bel voor meer info 070-3030253
Exotus Serpenti - Zoetermeer
Een uniek kinderfeestje voor stoere jongens en meisjes! Exotus Serpenti geeft reptielenpresentaties op kinderfeestjes thuis. Met echte reptielen die je kunt aaien en vasthouden zal dit feestjes werkelijk onvergetelijk zijn. Meer info: 06-41574161
Circus Tadaa! - Landelijk
Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje?
Gevonden!
Als alle circusmaterialen zijn klaar gezet, geeft de circusdocent een korte uitleg.
Daarna mogen alle kinderen allerlei verschillende circustechnieken uitproberen zoals eenwielfietsen, ballopen, jongleren, koorddansen enz.
Halverwege krijgen ze nog een leuke gezamenlijke workshop goochelen of acrobatiek.
En dan komt het!
De kinderen kiezen wat ze het leukst vonden en maken een eigen spetterende circusvoorstelling.
Aan het eind van het feest, als de ouders de kinderen op komen halen, treden de kinderen zelf op voor hun eigen hooggeëerd publiek!
Een feest om nooit te vergeten.
Kosten: € 135,- (ex BTW en reiskosten). Duur: 2 uur. Meer info: 030-2270345
Circus Snor - Landelijk
Circus Snor biedt een circusfeestje op locatie dat zich helemaal richt op het ontdekken van het circus. Tijdens het feestje zijn de kinderen 3 uur actief met circus bezig. Ieder feestje begint met een uitleg van de verschillende meegenomen circusattributen. Vervolgens wordt er hard geoefend op jongleren met ballen, kegels en ringen, diabolo, acrobatiek, eenwielfietsen maar ook lopen op een bal of koord kan in een circus natuurlijk niet ontbreken.
Na een actieve circusopleiding gaan de artiesten onder begeleiding een voorstelling maken. Deze voorstelling zal aan het eind van de middag gespeeld worden voor de dan aanwezige ouders, vriendjes en vriendinnetjes.
Naast een bus vol circusmateriaal wordt er een pistezeil, gordijn, valmatjes, muziekinstallatie en verkleedkleding meegenomen. Voor meer informatie bel 06 30586113
   
Terug naar 'kinderfeestjes thuis met hulp van bedrijfjes'